روایت زندگی شهید الله دادی
سردار محمدعلی اللهدادی سال ۱۳۴۱ در روستای پاریز از توابع شهرستان سیرجان به دنیا آمد. با شروع انقلاب وارد نهادهای انقلابی شد و در سال ۱۳۶۲ برای خدمت به مناطق محروم به شهرستان کهنوج رفت.
در دوران دفاع مقدس در لشکر ۴۱ لشکر ثارالله به عضویت در تیپ ادوات درآمد و پس از شهادت حاج مهدی زندی مسئولیت فرماندهی تیپ ادوات لشکر را برعهده گرفت.
جانشینی لشکر ۳۸ ذوالفقار نیروی زمینی، فرماندهی تیپ رمضان لشکر ۲۷ حضرت رسول(صلیالله علیه و آله و سلم) و فرماندهی سپاه الغدیر یزد و… از دیگر مسئولیتهای وی پس از دوران دفاع مقدس است.
سردار شهیدمحمدعلی الله دادی، در ۲۸ دی ماه ۱۳۹۳ در حالی که برای بازدید از استان قُنیطره سوریه عازم این منطقه گردیده بود، مورد حمله بالگردهای توپدار رژیم صهیونیستی واقع شد و به همراه شش تن از همرزمانش که جزو اعضای حزب الله لبنان بودند، به شهادت رسید. بدین گونه نام خود را در فهرست مدافعین و حامیان مقاومت اسلامی و ضد صهیونیستی ثبت نمود.
مدیریت موفق سردار شهید الله دادی
شهید الله دادی را به چند دلیل باید ستود. او یکی از افراد برجسته و استثنایی لشکر ثارالله بود.
- علی رغم سن کم و جوانی اش، با تدبیر و هوشمندانه عمل می کرد و در تصمیم گیری ها و سازماندهی ها، تدبیر و هوشش به چشم می آمد.
- اگر فرد لایق و بسیار توانمندی را می یافت که ماموریت ساده ای به او سپرده شده است، ماموریت مهم تر و در حد تخصصش به او واگذار می کرد،
- در مدیریت موفق وی بسیار اثر داشت، سجایای اخلاقی و تواضعش نسبت به نیروها و رسیدگی به آنها بود.
- نکته ی چهارم در خصوص این شهید این است که به مسائل فنی و ابداعات در جنگ اهمیت می داد.
- شهید الله دادی تقیّد خاصی به امر فرماندهی داشت. یک روز آمد و گفت در جلسه ی فرماندهی مقرر شده است که ماشین ها فقط باید با سرعت مشخصی در جاده ها تردد کنند. گاهی او این سرعت را یادش می رفت که رعایت کند و برای خودش تنبیه ی مقرر کرده بود.
فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار سلیمانی در مراسم تشییع شهید در روستای پاریز در وصف شهید چنان بیان کردند: شرط رسیدن به نقطه شهادت دل بریدن از تمام مادیات و تعلقات دنیوی است.
تمام شهدای ما در درجه اول هجرتی را از قلبهای خود آغاز کرده بودند و آن دل بریدن از دلمشغولیهایی است که در این راه به عنوان سدی در هجرت به سوی پروردگار شناخته میشود.
شهید محمدعلی اللهدادی یکی از بنیانگذاران بسیج ثارالله استان کرمان به شمار میرفت و خدمات قابل توجهی را نیز در سپاه الغدیر استان یزد انجام داد به گونهای که تیپ رزمی این استان تحت تأثیر شخصیت و کارکردهای معنوی و اخلاقی آن شهید گرانقدر به ‘مدرسه الغدیر’ مشهور شده بود.
این شهید بزرگوار علیرغم تمام مسئولیتهای اجتماعی و نظامی که داشت هیچگاه آلوده به شهرت طلبی نشد.
شهید اللهدادی الگویی کامل از اخلاق و ادب هستند. ولایتمداری و دینداری عملی شهید اللهدادی از او یک اسوه تمام عیار ساخته است، وی کسی است که مقامات مادی دنیا هیچگاه در قلب او اثر نکرد و آن عزیز را از پیمودن مسیری که بیش از ۳۰ سال در پی آن بود یعنی شهادت فی سبیل الله باز نداشت.
حرم عقیله بنیهاشم که تاکنون فدائیان بسیاری در حفظ و صیانت از خود دیده است؛ همچون قمری در میان حریم اسلام ناب محمدی(ص) می درخشد،این همان حریمی است که سرور جوانان بهشت و اشرف مخلوقات حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در راه آن از تمام هستی و جان و مال خود و فرزندان و خانوادهاش گذشته است.
هم اکنون هزاران هزار مدافع حرم حضرت زینب(س) برای حفظ و صیانت از حریم اسلام در برابر دشمنان سوگند خورده قرآن و اهل بیت علیهم السلام در حال مقاومت و جانفشانی هستند و این برای امت اسلامی بسیار ارزشمند خواهد بود.
خداوند به برکت خون های پاک همه شهیدان به ما سربازان انقلاب اسلامی توفیق دهد که پاسداران وفاداری در مراقبت از حریم اسلام و مرزهای جمهوری اسلامی باشیم.
دلشورههای معصومه
همسایهها گریه میکردند. یکی گفت: جهاد شهید شده است. معصومه دلشوره گرفت. هر اتفاقی میافتاد اخبار اعلام میگرد. وقتی رفت توی خانه اول تلویزیون را روشن کرد. زیرنویس کردند اسرائیلیها در مرز قنیطره ماشینهای حزب الله را زدند.
معصومه همان جا نشست روی زمین. دلیلی نداشت، ولی حس میکرد محمدعلی هم با آنها بوده است. وضو گرفت و نماز مغرب و عشاء خواند.
دلشوره های معصومه و خواب های گاه و بیگاه عطیه دختر محمدعلی بی دلیل نبود. آنچه تلخی خبر را بیشتر می کرد شهادت غریبانه سردار الله دادی و یارانش به دست اسرائیل، دشمن قسم خورده اسلام بود.
به روایت همسر شهید
فرازی از وصیتنامه شهید مدافع حرم محمدعلی اللهدادی
هیهات اگر یاد و خاطره یاران حماسهساز صحنههای دفاع از کیان و شرف، از خاطرمان محو شود. یاد آنان که در تاریکی شبهای جبهههای غرب و جنوب زنگ دلشان به صدا درآمد، چلچلهها در بی قراری نوایشان پرواز آموختند، روزهایشان بهانهای برای عاشقی بود و شبهایشان وسعت بودن. آنها خواهند ماند. اگرچه امروز ما در حسرت عطرهای گم شده حضورشان دست و پا می زنیم، میدانیم روی تپههای صبح ظفر اثری جز رد پای آنان نیست و روزهای بودنشان در برابر ما به زیبایی حک شده، اگر چه مه هجرانشان تمام تنمان را گرفته اما ما را میبینند، صدایمان میزنند و طنین نوایشان تا ابدیت جاری است.»
روحش شاد و یادش گرامی باد.
مزار شهید والامقام شهید محمدعلی الله دادی که به دست شقیترین دشمنان روی زمین اسرائیل جنایتکار به شهادت رسید. در استان کرمان، شهرستان سیرجان، گلزار شهدای پاریز واقع شده است. روحش شاد و راهش پررهرو باد.
انجمن پیشکسوتان سپاس تا کنون کتاب یا مستندی در خصوص این شهید والامقام تولید نکرده است.