وبلاگ

خانهاخبار سپاستجلیل از نویسنده جهادگر عرصه تببین و روشنگری

تجلیل از نویسنده جهادگر عرصه تببین و روشنگری

در دیداری صمیمی به مناسبت عید مبعث صورت گرفت:

تجلیل از جهادگر عرصه تببین و روشنگری نویسنده ارزشی و انقلابی مهندس محمد ستاری وفایی

به گزارش روابط عمومی انجمن پیشکسوتان سپاس؛ به مناسبت عید سعید مبعث اعضای شورا و فعالان فرهنگی این انجمن با جناب آقای مهندس محمد ستاری وفایی، نویسنده ارزشی و انقلابی دیداری را داشتند.

در این دیدار که با هدف تکریم وتجلیل از استاد ستاری وفایی و خدمات ارزشمندشان در عرصه تبیین و روشنگری بود، به یمن عید رسالت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص)، یک نسخه از چاپ اول کتاب سیروان به قلم ایشان؛ به وی اهدا شد. این کتاب یکی از داستان‌های اطلاعاتی و امنیتی پرماجرایی است که به همت انجمن پیشکسوتان سپاس چاپ و توزیع رسیده است. رمان خواندنی سیروان برگرفته شده از واقعیت و حقایق زندگی یکی از فرزندان این مرز و بوم از دیار کردستان است که به قلم شیوای ایشان به رشته تحریر در آمده‌ است.

در این دیدار صمیمی که اعضای انجمن مهمان سفره پر مهر  و حکمت استاد بودند؛ استاد وفایی از شیوه نگارش آثار و لزوم تدوین آنها سخن گفت که هر کدام؛ خود حکایت شیرین و دلنشینی داشت. وی معتقد است: هیچ کلامی را نتوانسته به رشته تحریر در آورد مگر با اذن خدا و عنایت اهل بیت(ع)، چنانکه اکثر آثار خود را در جوار حرم شریف اهل بیت(ع) در نجف و کربلای معلی، قلم زده است.

مهندس محمد ستاری وفایی (متولد ۱۳۲۵ ه.ش) است و موسس و اولین فرمانده، قرارگاه سازندگی است، او سال‌های عمر خود را در جهاد گذرانده است. چه در زمان جنگ تحمیلی با طرح و ساخت پل محرک رود خروشان و نا آرام اروند و چه در دوران سازندگی با راه‌اندازی قرارگاه سازندگی با نام قرارگاه خاتم الانبیا.

وی در دوران سپری شدن بازنشستگی خود با گرفتن قلم بر دستان پرتوانش در عرصه جهاد تبیین گام برداشته است که از آثار او می‌توان «شکاف» و «شبیخون به خفاش» را نام برد که به موضوع فتنه ۸۸ پرداخته است. وی تاکید داشت: فتنه ۸۸ نباید فراموش بشود و لذا همین ضرورت است که او را واداشته تا دو کتابش مختص این حادثه شود. همچنین ایشان در کتاب «شکار کرکس‌ها »به موضوع ساخت و سازهای غرب کشور و در کتاب «داستان انقلاب» به روایت بخشی از تاریخ ایران پرداخته است.

وفایی با اشاره به سبک نگارش خود اذعان داشت: کتاب اگر داستانی و رمان باشد مخاطب را با سرنوشت داستان خود می‌کشاند و الا کتاب تاریخی بر مبنای مستندات از حوصله افراد خصوصاً جوانان و نوجوانان خارج است.

لازم به ذکر است، آیین رونمایی از کتاب سیروان با حضور اهل فرهنگ در اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.